Meten is weten

Wilt u inzicht over de winkelindeling en of uw productplaatsing goed is? Wij helpen u bij het verzamelen van de informatie over klantgedrag. Door middel van de juiste technische oplossingen op het gebied van sensoren werken we graag met u samen om u dat inzicht te geven. Zo kunt u monitoren of uw publiek de producten goed vindt en kunt u een vinger aan de pols houden over hoe vaak een product wordt opgepakt en terug wordt geplaatst. Hierdoor kunt u het koopgedrag van uw klanten in kaart brengen en zo veranderingen op speciefieke lokaties doorvoeren.

Door de juiste automatisering te combineren met een aantrekkelijke presentatie van de gegevens kunt u snel de handen op elkaar krijgen voor uw aanpassingen.

Koopgedrag

Door de juiste sensoren te gebruiken kunnen we u helpen om meer inzicht in het koopgedrag te krijgen. Met de juiste presentatie kunnen wij u helpen uw collega's te overtuigen.

Looproutes

Wij helpen u flexibel om dit te monitoren en inzichtelijk te maken. Hierdoor kunt u beter sturen waar en wanneer u uw merk of product moet plaatsen.

Simpel en eenvoudig

Automatische versprijding van de meetgegevens via website, e-mail of uw interne databases is essentieel. Op die manier heeft u altijd en overal inzicht in uw gegevens en kunt u actie ondernemen.