Exposure

Wij vinden dat een merk altijd op een aantrekkelijke manier moet worden geuit en tegelijkertijd goed aan moet sluiten op uw publiek. Dit kan op veel manieren en daarom bieden wij een scala van mogelijkheden zodat u precies datgene kunt creëren om uw merk vanuit verschillende perspectieven aantrekkelijk te maken.
Om uw merk exposure te geven kunt u natuurlijk een foto of andere visuals tonen op een enkel beeldscherm. Dat is ook bij ons uiteraard de basis. Wij bieden u door combinaties van technieken ook de mogelijkheid om uw merk aantrekkelijker neer te zetten. Door middel van de laatste moderne technieken kunt u uw klanten een beleving geven. Zo kunt u door gebruik van interactieve video, interactieve 3D visualisatie en geur uw klanten langer boeien.

Gepersonaliseerde content

Grotere klantenbinding kan bereikt worden door content die bepaald wordt door analyse van het publiek. Voor mannen en vrouwen kan verschillende content getoond worden. Maatwerk software wordt hiervoor gebruikt en kan naar wens flexibel aangepast worden.

Multiscreen

Oplossingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Hiermee kunt u grotere afmeting bereiken waarbij alle beeldschermen samen een totaal beeld laten zien.

Geur

Geur is vaak een onderschat aspect. Geur geeft mensen een positief gevoel en trekt aandacht op uw product of merk. Door middel van (maatwerk) software is de geur automatisch op de visuals aan te passen.

Interactieve consoles

Of u nu (ambient) licht, interactiviteit door middel van sensoren, Augmented Reality of Virtual Reality toe wilt voegen, wij bieden maatwerk zodat er voor elk idee een oplossing bestaat. Graag denken wij met u mee, er is meer mogelijk dan u denkt!

3D effecten

Uw product of merk als 3d model presenteren waarbij uw klanten op interactieve manier informatie kunnen verkrijgen. Ook dit is zeker mogelijk!

Uniek

Uiteraard bieden wij ook uitingen die u gewend bent. Daarnaast gaan wij ook een stap verder waardoor uw merk uniek wordt gepresenteerd. Van 3d video tot interactieve augmented reality.

Kwaliteit

Wij bieden uitingen die met zorg gemaakt zijn. Door onze jarenlange expertise op het gebied van print, video en interactie ontvangt u één ding, kwaliteit!