Virtueel inrichten

Wilt u een nieuwe winkel inrichting realiseren waarbij uw merk meer centraal staat? Of bent u benieuwd waarom sommige producten nauwelijks worden verkocht. Het is nu mogelijk hier een antwoord op te krijgen nog voordat er een spijker en hamer worden opgepakt. Wij bieden een oplossing waarbij door middel van een virtuele maquette direct duidelijk is of een ontwerp of product plaatsing aansluit aan uw wensen.

Virtual Reality

Testsessies met behulp van een VR bril en ontvang direct feedback van uw toekomstige bezoekers! Zo kunt u voordat er daadwerkelijk een inrichting gebouwd wordt aanpassingen doorvoeren en direct testen. Dit scheelt natuurlijk weer veel tijd en materiaal ten opzichte van echte mockups.

Augmented Reality

Voorgang van het ontwerp met een team bekijken valt ook zeker tot de mogelijkheden. Plaats een marker op een tafel en alle aanwezige experts kunnen door middel van Augmented Reality het laatste ontwerp bekijken! Zo houd u persoonlijke dialogen samen rondom de virtuele wereld.

Statistieken

Op verschillende momenten kunnen er metingen gedaan worden om uw ontwerp te optimaliseren. Door testpersonen in de virtuele wereld (koop)opdrachten te geven is het bijvoorbeeld mogelijk om waardevolle data te verzamelen. Kostenoverzichten kunnen natuurlijk ook direct gemaakt worden..